Zjarr i fuqishem ne Mallakaster rrezikohen disa shtepi

351

Rreth 7 banesa rrezikohen nga nje zjarr ne lagjen Asllanaj ne Corrush te Mallakastres. Si pasoje e zjarrit qe ndodhen ne nje zone me bimesi dhe rrethuar nga pemet ,rrezikohen disa shtepi. Mesohet se zjarri ndodhet rreth 500 m larg shtepive ndersa banoret kane njoftuar edhe zjarrfikeswt ndersa kane kerkuar nderhyrje emergjente nga ajri per te shuar flaket qe po i afrohen banesave te tyre