Zharreza ne proteste , jemi mashtruar nga qeveria per demshperblimet( video)

289

Banoret e Zharrezes kane dale sot ne proteste per demshperblimet e pa marra qe premtoi qeveria shqiptare per shtepite e demtuara nga lekundjet e shkaktuara nga kompania Bankers.Rreth 70 banesa kane thene protestuasit jane ne qiell te hapur duke rrezikuar te mbetet jashte kete dimer.

Banoret jane shprehur se jane te tradhetuar nga qeveria pasi kane kaluar rreth 8 muaj nga vendimi per vleresimin e demeve dhe deri tani nuk eshte kthyer asnje qindarke. Banoret jane shprehur se nuk jane dakort as me velresimet per demshperbimet te cilat nuk jane kryer drejt nga komisionet pasi kane qene me te medha. Banoret jane shprehur se do te protestojne derisa te degjohet zeri i tyre dhe te marrin demshperblimin qe u takon . Ne nje lidhje telefonike Deputetja e PS per Qarkun Fier Antoneta Dhima eshte shprehur .Dje kam zhvilluar nje takim me shefen e kabinetit te Kryeministrit Vali Bizhga ku eshte trajtuar problemi. Javes tjeter merr zgjidhje pagesa e shtepive te demtuara 100%.