Zgjidhet drejtori i ri i Spitalit Rajonal  Fier

3321

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar listën e fituesve të konkursit për drejtorë të 12 spitaleve më të mëdha të vendit. 
Konkursi i organizuar nga MSH ka shpallur këtë të hënë drejtuesit e rinj të 7 spitaleve rajonale, tre Qendrave Spitalore Universitare, “Nënë Tereza”, “Trauma” dhe “Shefqet Ndroqi” si dhe dy materniteve kryesore në vend, atij “Koço Glozheni” dhe “Mbretëresha Geraldinë”.
Vlen të theksohet se pas konkursit është renditur i pari nga konkursi për drejtor të QSUT-së, Enkelejdi Joti me 77 pikë, te “Trauma” Arben Zenelaj 83 pikë, ndërsa te “Shefqet Ndroqi” rikonfirmohet Perlat Kapisyzi me 87 pikë. 
Ndërkohë, fitues për postin e drejtorit te maternitetit “Mbretëresha Geraldinë”, me 81 pikë është shpallur Eliona Demaliaj, ndërsa te “Koço Glozheni”, pikët maksimale i ka marrë Arben Rrugia. Sa i takon spitaleve të tjera rajonale, Gjirokastër, Korçë, Elbasan dhe Vlorë, Ministria e Shëndetësisë njofton se ka rihapur konkursin për drejtuesit e rinj për shkak se pjesëmarrësit në konkurs nuk përmbushin kriteret.  

Rezultatet e konkursit për drejtuesit e rinj në 12 spitale

QENDRA SPITALORE UNIVERSITARE “NËNË TEREZA”
1 Enkelejdi Joti 77

2 Rudin Domi 71

3 Eduart Harshova 70

4 Edmond Stojku 61

5 Bektash Mandri 45
SPITALI UNIVERSITAR I TRAUMËS
1 Arben Zenelaj 83

2 Gjovalin Bushi 76

3 Eduart Harshova 70

4 Nevila Çaushi 68

5 Pashk Gjoni 61

6 Artan Bano 56
SPITALI UNIVERSITAR “SHEFQET NDROQI”
1 Perlat Kapisyzi 87

2 Luan Gjonaj 36
MATERNITETI “KOCO GLOZHENI” DHE “MBRETËRESHA GERALDINË”
1 Eliona Demaliaj 81 “MBRETËRESHA GERALDINË”

2 Arben Rrugia 80 “KOCO GLOZHENI”

3 Genci Hyska 77

4 Altin Pasko 77

5 Saimir Cenameri 71

6 Blenard Nonaj 70

7 Eduart Harshova 70

8 Genta Mezini (Dedej) 65

9 Albert Cakoni 63

10 Avenir Balili
SPITALI RAJONAL BERAT
1 Eduart Bejko 81

2 Artur Bani 77

3 Arben Konomi 62

4 Esmeralda Braho 62
SPITALI RAJONAL DURRËS
1 Alban Ramohitaj 72

2 Nadire Jani 70

3 Endrit Shehu 55

4 Arian Salia 51
SPITALI RAJONAL DIBËR
1 Spartak Koltraka 67

2 Artan Murati 65

3 Astrit Ademi 54

4 Hajri Lusha 48

5 Mentor Trepça 43

6 Albion Tërshalla 40

2 Hasije Zenelaj 71

3 Agron Geca 53

4 Sahit Doçi 51

5 Nashide Shala 44

6 Dorina Karakushi 43

7 Shkëlqim Muça 41

8 Republika Tusha 39

9 Sulejman Sokoli 38
SPITALI RAJONAL LEZHË
1 Leon Kaza 78

2 Edi Markaj 76
SPITALI RAJONAL SHKODËR
1 Vilson Masmalaj 76

2 Senad Hallunaj 72

3 Përparim Çela 61

4 Florinda Ndoja 55

5 Egla Mirashi 46

6 Ndrek Rukaj 43

7 Brian Muriqi 32