Zgjerohet skandali, pas Alfred Pezës nje deputeti tjeter nga PS,aksioner në bankë

140

Deputeti i Partisë Socialiste dhe ish-gazetari Alfred Peza është aksioner në bankën Credins me 1.3 miliardë Lekë apo 1% aksione. 

Por një tjetër deputet i PS rezulton aksioner me 0.07% të aksioneve në po të njëjtën bankë.

 

Bëhet fjalë për deputetin socialist Ervin Bushati, që rezulton si aksioner në bankën e tretë më të madhe në vend.

 

Sipas të dhënave nga Shoqata e Bankave, në fund të tremujorit të tretë 2016, totali i aseteve të Credins ishte 158.5 miliardë lekë. Banka ka një stok kredie prej 94 miliardë lekë, e treta në vend.