Xhaketa teknologjike xhins. Google dhe Levi’s

93

Xhaketë e re Levi’s është në gjendje të kontrollojë drejtimin nepermjet aplikacioneve, muzikën, dhe funksionet e telefonit si thirrje vetëm duke e prekur ate.

Personi qe e mban veshur ndërvepron me xhaketën me gjeste fizike, si rreshkitje e dores lart ose poshtë në mëngë në mënyra të caktuara.

Xhaketë pastaj e dërgon atë komande në telefonin e përdoruesit përmes një moduli të vogël që ndodhet aty ku eshte kapesja e sinjalit ne xhakete.

Edhe kete here teknologjia duket se e ben mire punen e saj.