Vuante denimin ne burgun Fier ,tenton te vetevaret

Vuante denimin ne burgun Fier ,tenton te vetevaret

498

Tenton vetevarjen ne ambjentet e paraburgimit nje prej te arrestuarve qe ishte transferuar aty disa dite me pare. Mesohet se i paraburgosuri eshte pikasur nga punonjesit e policise se burgut te cilet kane nderhyre ne kohen e duhur duke i shpetuar jeten. Personi ne fjale eshte shoqeruar per ne ambjentet e spitalit rajonal te Fierit ku ka marre ndihmen e pare dhe mesohet se eshte jashte rrezikut per jeten. Te dhenat e identietit te te paraburgosurit qe ka tentuar vetevarjen nuk jane bere te ditura.