Vlora e bukur e kontrasteve reale

168

Ne nje pjese te mire te bregdetit te Vlores ku perfshihen dhe Orikumi ka shume vende pushimi mjaft terheqes qe jane gati per te pritur vizitore kete vit. Sherbimi eshte shume i mire dhe njerezita jane miqesore. Cmimet jane dicka me shume se mesatarja (te pranueshme ne zonat bregdetare). Edhe pse Lungomarja nuk ka mbaruar akoma tani per tani trafiku eshte i perballueshem.

Me poshte kemi nje fotogaleri me disa prej plazheve me te kerkuar.

Ana tjeter e medaljes eshte rruga nga Vlora per ne plazhin e vjeter. Nje rruge shume e amortizuar nga kalimi i makinave te tonazhite te rende. Megjithese ne kete rruge duhet te kesh durim per te ngare makinen ajo te ofron pamje te vecanta. Ne disa vende duket sikur koha ka ndaluar. Rruges kemi dhe ish “Soden kaustike” tanime te shkaterruar, aty tani jetojne disa familje dhe ndertesat nuk kane me as mure, me poshte kemi disa foto qe e tregojne kete.