Vjosa arrin kuotat maksimale te prurjeve

534

Prurjet e shumta te Lumit Vjos kane rritur se tepermi nivelin e ketij lumi pasditen e kesaj  te merkure te 9 Nentorit. Ashtu sic ishte paralajmerur edhe nga MB dhe nga shtabi emergjencave  si pasoje e intensitetit te larte te reshjeve ka nje rritje te nivelit te prurjeve dhe pasoje arritjen ne kuoten maksimale te nivelit . Megjithate deri ne oret e mbremjes nuk njoftohet per permbytje qofte ne tokat bujqesore apo banesa.