Virusi gripal , mbush dyert e pediatrise Fier

568

Virusi i gripal ka mbushur dyert e pediatrIse Fier . Sipas mjekeve qe  kryejne vizitat nw kete spital ,ka disa dite qe situata e ketij fluksi eshte e larte. Vetem ne nje dite rregjistrohen nga 80- 100 vizita ambulatore dhe mbi 20 shtrime ne spital.

Simptomat qe shoqerojne kete virus gripal jane temperatuara e larte si dhe veshtiresi ne rruget e frymemarrjes .Me teprekur nga virusi i kesaj stine jane femije te emigranteve si dhe zonave rurale