Video/Zharreza marshon neper rruge , greva e urisë  në ditën e 6

424

Banorët e Zharrzës kane vijuar protesten e tyre qe ka nisur pas lekundjeve te 19 Dhjetorit ku si pasoje e tyre jane evidentuar demtime  te dhjetra banesave.

 Qindra banore dhe shume here me shume ne numer nga protestat e tjera kane dale ne rruge duke bllokuar  rrugën nacionale Fier -Berat. Gjithë banorët e Zharrzës kanë bllokuar rrugën dhe nuk lejojnë asnjë mjet të kompanisë të kaloj

Protesta e banoreve kerkon te ndale operacionet  e Bankers ne kete zone qe sipas banoreve jane shkaku i lekundjeve . Ata kerkojn pervec ndaljes se shperthimeve edhe demshperblim te banesave te tyre.
Sipas banoreve pavaresisht shurdherise verbetise dhe indiferences se pushtetareve per te nderhyre dhe ndalur kete situate  populli i Zharrzës ka vendosur t’i dali vetë zot vetes që do t’i shkohet deri në fund.