Video/Turqia godet 100 objektiva te ISIS si hakmarrje e sulmit terrorist 

72

Turqia eshte hakmarre ne nje sulm te pergjakshem ne Sirine Veriore  kunder terroristeve te ISIS. Rreth 100 objektiva te terroristeve jane shkaterruar nga sulmi i aeroplaneve  dhe tankeve turke vetem disa ore pas sulmit ne nje klub nate ne Turqi ku mbeten te vdekur  39 persona dhe disa dhjetra te tjere u plagosen

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4081594/Bloody-retribution-Turkey-s-jets-tanks-hit-100-ISIS-targets-Northern-Syria-just-hours-terror-group-s-gunman-kills-39-New-Year-s-Eve-revellers-Istanbul-nightclub.html#v-2613299274721573027