Video/”Turisti”vecant udhetim ne Fier

571

Na vjen keq qe po shikojme cdo dite te tilla skena dhe njerez ne mjerim ,ne rruget e Fierit. Skenat te tilla i shikon shpesh ne vendet si India por jo ne qytetet Europiane.Mjerimi nuk shprehet vetem tek njerezit qe e jetojne kete mjerim por ajo perjetohet edhe tek syte e njerezve te tjere pjese e komunitetit. Kjo skene nuk i ka shpetuar dhe nje femije. Duke ecur perkrah te atit te saj eshte degjuar tek shprehej:-” Shiko sa gjynah babi ai qe po terheq karrocen”.