Video/Trafik i renduar  ne rrugen Levan-Fier.

114

Kjo pasdite e Shtune e 5 Gushtit ka shenuar jo vetem temperatura te larta por edhe problematiken e nje trafiku te larte te automjeteve.Ne Levan,aty ku perfundon autostrada Vlore-Levan dhe deri ne Fier ,aksi rrugor ne fjale ka qene teper i ngarkuar dhe shpesh bllokohej nga parakalimet.Ndryshe nga heret e tjera ky aks rrugor numeronte vetem 3 punonjes te policise se qarkullimit. Jane oret e para te kthimit te pushesve nga bregdeti i Vlores dhe Jugut te vendit dhe fluksi i makinave zgjatonte ne te gjithe gjatesine e rruges Levan -Fier duke vijuar edhe brenda ne qytet. Shkak i kesaj situate eshte mos perballimi i ketij trafiku nga rruga ne fjale Levan-Fier e cila eshte teper e ngushte .Kjo eshte rruga e vetme nga shkarkohet trafiku jo vetem nga autostrada Levan Vlore por dhe Vlore -Tepelene