Video/Trafik i renduar makinash, nga Lungomare ne Radhime ,Vlore

72

Si cdo te Diele nuk mungon trafiku ne Vlore.Rruga e bregdetit apo sic njihet tashme Lungomare dhe duke perfunduar ne Radhime ,ka qene e mbingarkuar nga makinat e pushuesve. 

Ne frekuenca te ndryshme kohe rruga eshte bllokuar nga trafiku i makinave . Dje kjo situate e trafikut te renduar ka zgjatur deri ne mesdite ndersa ne pasdite kthimi ishte perseri me trafik.