Video/Situate e tensionuar ne Fier,deshton takimi me kryetarin e Bashkise Fier me protestuesit per impiantin

934

Situate e tensionuar ne takimin e paralajmeruar sot pasdite me kryetarin e bashkise Fier Armando Subashi me banoret e Mbrostarit tw cilet kane 4 dite qe kundershtojne miratimin e vendimit te keshillit bashkiak te 11 nentorit tw kwtij viti per ndertimin ne kete fshat te impiantit te mbetjeve urbane.Ka zgjatur vetem disa minuta ky takim pasi pjesmarresit,banore te Mbrostarit kane dale nga salla pasi kane marre nje  pergjigje qe binte ndesh me ate cka protestonin.Kreu i bashkise ka pohuar se ndertimi i ketij impianti eshte vendosur dhe se ky vendim eshte i pakthyeshemMe pas protestuesit kane dale jashte me thirrje kunder ketij vendimi duke dale dhe me nje deklarate per mediat . Sipas protestuesve ata u zhgenjyen nga takimi me Kreun e Bashkise ndersa tani qendrimi i tyre do te jene protestat ne rruge