Video/Situata e tensionuar ne Zharrez ,banoret ne protest tek kompania e naftes

1817

Keto jane pamjet qe mberrijn pas dy lekundjeve te tokes ne zonen e Patosit. Banoret e Zharezes , Belin e Marinze kane protestuar para kompanise se naftes (“Bankers” sot nje kompani Kineze).situata ka qene e tensionuar dhe ka pasur edhe prani te forcave policore. Banoret jane zgjuar te tmerruar nga tronditjet e tokes duke u ngritur spontanisht dhe duke protestuar.Pamjet jane filmuar nga vet banoret rreth ores 02:00 te 19 Dhjetorit 2016