VIDEO/Si do te jete projekti qe ndryshon Roskovecin ne te ardhmen!?

1772

Me zbatimin e investimeve  ne Bashkine Roskovec jane hedhur hapa para  edhe ne hartimin e projekteve per prespektiven e qytetit ne te ardhmen.Ne vizionin e bashkise Roskovec plani i ri urbanistik i miratuar nje vite me pare parashikon ,jo vetem kondicionet e reja urbane, ne ndertimet e reja dhe infrastrukture ,ndricim e gjelberim por edhe me nje qender te rivitalizuar nga kjo e sotmja.

Kryetarja e Bashkise Roskovec Majlinda Bufi megjithese ka lene surprize projektin e qendres se Roskovecit ka zbuluar  se   pas perfundimit te unazes se qytetit eshte perfunduar edhe hartimi i planit te ri urbanistik te qytetit .

Projekti i rivitalizimit te qendres se qytetit te Roskovecit eshte perfunduar dhe eshte aplikuar prane Fondit te Zhvillimit te Rajoneve dhe tani pritet vetem financimi per ti dhene jete zbatimit te ketij projekti .Projekti i rivitalizimit te qendres se Roskovecit ka thene kryetarja e kesaj bashkie Majlinda Bufi  cili do te jete nje projekt dinjitoz dhe mjaft i bukur dhe pse jo ,me i bukuri i projekteve ne Qarkun Fier.