Video/Shkrin akujt ne Fier,uji vershon rrugeve.

533

Pas rritjes se temperaturave me disa grad sot kane shkrire akujt nga tubacionet si dhe pompat e bllokuara nga ngrica .Kjo dukuri ka sjelle nje situate te pazakonte pasi  uji ka vershuae neper rruge. 

Ujesjellesi Fier ka derguar ne terren 8 grupe pune te cilet po punojne per te mundesuar riparimin e difekteve megjithese ka qene moti qe eshte treguar i meshirshem dhe ka shkrir akujt duke lejuar banoret e shume lagjeve te furnizohen me uje.