Video/Shikoni c’fare ndodh pas Postes Fier

411

Ndodhet vetem disa metra larg Bashkise Fier dhe sheshit” Europa Plaza” por pamja ne te cilen ndodhet nuk mund te krahasohet. Eshte godina e Postes Shqiptare , nje institucioni te rendesishem ne sherbim ndaj qytwtareve por pas kesaj godine sheshi eshte mbushur me plehra dhe pellgje me uje dhe balte.Per te ardhur keq qe kujdesi tregohet vetem per fasaden