Video/Shikoni !!C’fare ka ndodhur ne shatervanin e ri ne Fier?!

1472

Shatervani i ri i parkut me Fier ka mbledhur sot qindra kureshtare te ketij qyteti. Kureshtaret kane qene jo vetem femijet qe i gezoheshin harmonise se ngjyrave dhw muZikes por edhe mosha te ndryshme ,nga te rinjte dhe te moshuar. Per ore me radhe qindra prej tyre kane ndjekur sinfonine e ujit te shatervanit me ngjyrat e dritave dhe muzikes.