Video/Shikoni cfar behet ne rrugen”Zogu i Zi” ne Fier

441

Kjo eshte rruga “Jakov Mile” apo rruga e tregut te fruta perimeve apo sic e quajne Fieraket  ” Zogu i Zi “.Eshte ndoshta e vetmja rruge ne keto 25 vjet te demokracise qe nuk eshte investuar asnjehere por shpesh i hidhen arna me ndonje karroc zhavorr apo asfalt. Vetem rruge nuk mund te quhet pasi gropat e keijuara e kane kthyer ne pellgje me uje qe mjer kujt i bie rruga ketej.Eshte rruga me trafikun me te madh te levizjes se automjeteve dhe kembesoreve per shkak te vendodhjes aty te bizneseve dhe tregjeve , e megjithate ende nuk investohet.Thuhet se ka nje projekt ende ne leter megjithate situata eshte per te ardhur keq kur shikon ne kete rtuge plot gropa me uje dhe pisllek.