Video/Rruge te zbrazura,mbremjeve ne Fier 

669

Ikin studentet dhe ka nisur te ndihet zbrazetia ne rruget e Fierit. Eshte vetem ora 8 i mbremjes dhe ne rruge shikon vetem levizje makinash apo kalimtare te rastit qe nxitojne hapat te mbyllen ne shtepi.Rreth 10 mije student te Fierit kane lene vendlindjen per nisjen e vitit te ri akademik ne Tirane apo edhe ne  Elbasan, Korce, Durres, Vlore apo Gjirokaster , Prishtine apo Maqedoni .Kete largim , nis ta ndjejne dhe i mungon,  jo vetem familjeve  te tyre,por do ti mungojne plot nje vite edhe rrugeve dhe gjallerise se ketij qyteti. Kafet, baret dhe restorantet nisin te jene bosh apo me kliente te zakonshem ( burra).Do i mungojn studentet qe i jepnin jete dhe buzeqeshje qytetit tone .