Video/Rikonceptim i qendres se Fierit, sot 2 studiot kane prezantuar projekt idene

690

Eshte zhvilluar sot faza e dyte e konkursit te hapur pet prezantimin e rivitalizimit te qendres se qytetit te Fierit. Perball nje jurie sot kane paraqitur projekt idene dy studio projektuese ndersa kane ardhur nga nje faze e pare prezantimi zhvilluar pak kohe me pare. Per kreun e Bashkise Fier Armando Subashi rikonceptimi i qendres se qytetit te Fierit eshte nje projekt qe synon nje vizion tjeter pwr Fierin modern qe kerkon dhe nje projekt ide jo vetem nga ana estetike por edhe funksionale per qytetin e ardhshem.Jane afruar 3 studio projektimi ne fazen e pare Sot perpara jurise kane ardhur dy studio ,koperacion shqiptaro – italiane .Eshte terhequr nga kjo gare konkuruese nje tjeter studio .Ne jurine e perzgjedhjes se studios qe do te hartoje projekt  idene e qendres se Fierit kane qene arkitekt te njohur te qytetit tw Fierit si dhe ne nivel kombetar si Artan Shkreli dhe Andrea Maliqari

Dy projekt idete