Video/Qindra pisha pertoke ne pyllin e Semanit 

330

Jane pamjet e sotme ne pyllin e Semanit.

Gjurmet e stuhise se nje viti me pare ku u demtuan rreth 3000 drure pisha jane ende te dukshme.

Qindra pisha kane rene pertoke si pasoje e ererave te forta detare edhe ne muajt Shtator – Tetor te ketij viti .

Pervec ketij demtimi pylli eshte kthyer ne kosh plehrash nga hedhja e tyre pa kriter nga pushuesit gjate stines se plazhit por edhe nga biznese te papergjegjshme.

Duket se kjo situate do vazhdoje perderisa nuk ka kujdes dhe sherbim per te ndryshuar jo vetem pyllin por edhe nje rruge qe mbetet e shkaterruar