Video/Prefekti i Fierit kthen per rishqyrtim vendimin per impiantin

620

Prefekti i Qarkut Fier Xhevit Bushaj eshte shprehur ne nje deklarate  per mediat se nuk do konfirmoje vendimin e keshillit bashkiak per ndertimin e landfildit por do ta ktheje ate per rishqyrtim per ti dhene mundesi bashkise per te gjetur Zgjidhjen qe nuk cenon interesin e banoreve te Mbrostarit.Prefekti gjithashtu eshte shprehur se ne takimin me banoret eshte rene dakort e ky komunitet te ndal grumbullimet ne rruge dhe bllokimin e saj per mos tu bere pengese per ushetaret dhe transportin e automjeteve