Video/Policia Fier sensibilizon komunitetin per dorezimin vullnetar te armeve

90

Drejtoria e Policise se Qarkut Fier ka percjelle mesazhin per te gjithe komunitetin dhe vecanerisht te rinjte te behen pjese vullnetare e dorzimit te armeve . Ne takimin e zhvilluar sot ne salle e bashkise Fier Drejtori i Policise Fier eshte shprehur se amnistia ne fjale jo vetem eshte nje mundesi per dorezimin vullnetar te armeve dhe mospenalizimin e poseduesve te armeve por edhe nje si nje angazhim qytetar ku seicili te behet pjese e kesaj nisme te rendesishme per te larguar nga duart kete rrezik ne duart e poseduesve