Video/”Policia e gjitha “ne aksin Levan-Fier

243

Kthimi i pushuesve dhe ndrimi i turneve ka risjell nje situate problematike me aksin rrugor Levan-Fier. Qindra automjete jane bllokuar ne frekuenca te ndryshme kohore  ne kete aks rrugor per shkak te fluksit te madh te automjeteve nga autostrada e Vlores.Punonjes te policise si dhe ata te rendit jane vendosur ne te gjithe gjatesine e ketij aksi rrugor per te normalizuar situaten