Video/Permbytet Kontrolli i Shfrytezimit te Automjeteve

290

Shirat e nje nate me pare dhe qe kane vazhduar edhe sot ,kane krijiar probleme edhe ne qendren e kontrollit dhe kolaudimit te automjeteve ne fFer. Uji ka pushtuar gjithe sheshin e qendres se kontrollit teknik te automjeteve duke permbytur sheshin dhr penguar mjetet per te kryer kontrollin.Kjo sityate persetitet sa here qe ndodhin reshje me intensitet te larte.Nga drejtues te Qendres se Kontrollit Teknik te Automjeteve ne Fier eshte pezulluar sherbimi duke shtytur te gjithe aplikimet pasi te permirsohet situata e permbytjeve