Video/Perleshje me policine ,protestuesit kunder plehrave ne Mbrostar 

702

Nuk kane ndalur protestat e banoreve te Mbrostarit pavaresisht se policia ka nisur ndjekjen penale per 6 protestues.Sot banoret kane protestuar perseri duke zbritur para njesise administrative Mbrostar dhe me pas ne rrugen nacionale Fier -Lushnje duke kerkuar anulimin nga ky vendim te bashkise fier. Ne momentet qe protestuesit zbrisnin ne rruge dhe bllokonin rrugen ka nderhyre policia per te shperndare protestuesit dhe lejuar qarkullimin e automjeteve te shumta qe pershkojne cdo dite kete aks rrugor.Protestuesit jane perleshur me policine duke kerkuar largimin e tyre pasi protesta e banoreve eshte e drejte ne mbrojtje te shendetit dhe jetes se tyre. Protestuesit kane kerkuar qe kreu i bashkise te marre parasysh edhe vendimin e banoreve qe eshte ndalimi i ndertimit te kwtij impianti