Video/Pastrohen kanale ,prishen rruge.

407

Eshte rruga drejt Kontrollit Fizik te Automjeteve. Rruga ne fjale permbytej shpesh si pasoje e bllokimit te kanalit qe kalon paralel me rrugen . Kjo situate pas shume ankesash te banoreve si dhe Drejtorise se Kontrollit Fizik te mjeteve solli me ne fund pastrimin e kanalit me qellim terheqjen e shpejte te ujit te reshjeve dhe mos bllokimin e rruges . Por duket se per te rregulluar nje gje duhej qe te prishej nje tjeter sic eshte rruga e cila pervecse eshte shkaterruar edhe ngushtuar dhe e mbushur me balte dhe papasterti te mbartur prej vitesh