Video/Pamvaresisht ngjyrave do udhetojme lirshem ne Mujo Ulqinaku

1575

Pamvaresisht komenteve dhe kritikavw te shumta per ngjyrat e fasadave ne Mujo Ulqinaku kjo rruge Pas pak ditesh do te jete e lire per levizjen e lire te automjeteve rruga Mujo Ulqinaku.Mund te kishte ngjyra te njetrajtshme te fasadave kane thene banoret por megjithate do te marrin fund pengesat disa mujore te pluhurit dhe problemeve ne qarkullim

Ky Nisur prej muajit Mars te ketij viti punimet vazhdojn ne te gjithe gjatesine e rruges si dhe trotuareve dhe restaurimit te fasadave.Punimet thuhet se ecin me ritme per ti mbyllur para festave te fundvitit.Projekti zbatohet në rrugën “Mujo Ulqinaku”, në segmentin nga Sharra deri te kryqëzimi i Grecallisë (rreth 800 m linear), me vlerë investimi 237 591 722 lekë, mbështetur financiarisht nga Fondi i Zhvillimit të Rajoneve.  

Projekti përfshinte Punimet nëntokësore (kanalizimet e ujërave të bardha dhe të zeza), zgjerim dhe rikonstruksion të plotë të shtresës së rrugës, ndricim, rikonceptim të gjelbërimit, ndërtimin e korsisë së bicikletave në të dy anët e rrugës,ridimensionim e trotuarëve, rivitalizim të fsadave dhe murrit rrethues të shkollës artistike “Jakov Xoxa”.