Video/Pamje deshperuese te njerzve per mbijetes

197

Nuk jane pamje te se kaluares por diteve te sotme. Nje godine e ish stacionit te trenit qe po degradon dhe nje plak qe ka lene tufen me dhenë ,te gjej ushqim mes plerave .Plaku qe drejton tufen e dhenve ,ka hyr vet mes tyre duke kerkuar dicka mes plerave.Mjafton vetem kjo skene per te kujtuar Fierin tjeter  ku ne njeren ane behen shpenzime luksi ndersa periferite apo dhjetra rruge lagjesh ,sheshe dhe objekte po shkaterrohen nderkohe qe edhe komuniteti prane tyre jane prekur nga kjo harrese , varferi e shkaterrim.Pamje deshperuese te njerzve per mbijetes dhe te mjedisit ku jetojm.
http://youtu.be/GfvjMdZfiw4