Video/Nuk ka qetesi per Zharrezen, mes grevisteve shkon kryetarja Balili.

714

Greva e urise se banoreve te Zharrezes shkon ne naten e dyte te saj. Greva e urise  per Zharrezen ka qene veprimi i fundit qe u ka mbetur banoreve per te ndalur termetet qe shkakton kompania e naftes ne kete zone. Kete mbremje mes banoreve ka shkuar keyetarja e bashkise Patos Rajmonda Balili duke u premtuar banoreve se komisioni i ngritur do verifikoj demet e shkaktuara dhe do bej vlereimin e tyre nderkoh qe komisioni gjithashtu do te bej transparencen ne lidhje me origjinen e lekundjeve te cilat shkaktuan panik dhe demtim te banesave ne Zharrez.