VIDEO/Ne 2017 ne Roskovec 2 milion € investime 

558

Viti 2015-2016 shenoi per Bashkine Roskovec permbylljen e gati 301 milion leke te reja investime ne dhjetra vepra si ne rikonstruksion rrugesh, ndertim te ujesjellesave, riparim te shkollave , ndricim , gjelberim si dhe aktivitete te ndeyshme kulturore duke ngritur si asnje here me pare vlerat e humbura te zones se Roskovecit.

Edhe per kete vit kryetarja e bashkise Roskovec Majlinda Bufi ka shprehur prioritetet e investimeve per kete vit si dhe ambicien per te permirsuar sherbimet publike ne te mire te komunitetit te 14 fshatrave te Bashkise Roskovec.

 Edhe kete vit ka thene kryebashkja e Roskovecit Majlinda Bufi shperndarja e investimeve eshte parashikuar te kryhet ne te gjitha fshatrat por edhe sipas problematikave,duke bere te mundur  zgjidhjen  e tyre. E shprehur ne shifra vleren e investimeve te ketij viti ne bashkine Roskovec shkon ne gati 200 milion leke te reja  per rreth 20 objekte