Video/Mjegulla mbulon Fierin

160

Mjegulla e dendur ka mbuluar sot qytetin e Fierit dhe zonat perreth. Prania e mjegulles ka qene mjaft e dendur sa mundesia e shikimit ne distanc te larget ka qene thuajse e pamundur. Ne vellon e mjegulles se dendur jane mbuluar shtepite dhe ndertesat e larta te Fierit . Ne nje veshtrim nga larte prania e mjegulles ka bere qe qytwti te duket i vogel