Video/Mjegull e dendur ne aksin Fier -Patos

444

Nje mjegull e dendur ka mbuluar mengjesin e sotem aksin ne fjale dhe zonat perreth .Prania e  mjegulles ne rruge ka zgjatur duke e bere te veshture shikimin ne kete aks rrugor ndersa dendesia e mjegulles ne zonat perreth rruges ka qene thuajse i pamundur. Ajo qe e ben te pazakont pranine e mjegulles ne diten e sotme ka qene kohzgjatja e pranise se saj deri ne oren 10 00 te kesaj te hene