Video/Ministrja Gjermeni:Investimet ne Fier do te vijojne me investime te tjera

174

Ministrja e Zhvillimit Urban Eglantina Gjermeni ka inspektuar sot nga afer zbatimin e investimeve ne Fier te cilat jane financime te qeverise Shqiptare.Gjermeni ka shprehur vleresime mbi ritmin e punimeve dhe investimet qe po zbatohen ne Fier ndersa eshte shprehur se keto investime ne Fier duhet te perfundojne brenda ketij viti. Ministrja Gjermeni ka drejtuar apelin per te gjithe kryetaret e bashkive ne vend te perfundojne ne kohe projektet dhe prokurimet brenda vitit me qellim perfitimin e tyre nga Fondi i Zhvillimit te Rajoneve buxheti i te cilit tani eshte zhvendosur ne Ministrine e Zhvillimit Urban.Ministrja e Zhvillimit Urban ka vleresuar nderkohe projektet e Bashkise Fier si modelin per tu marre shembull jo vetem ne projektet qe konkuron por edhe me zbatimin e tyre. 


Per kreun e bashkise Fier Armando Subashi ne inspektimin e sotem me ministren Gjwrmeni konstatohet se punimet po ecin me ritme te kenaqeshme dhe deshmojne se Fieri po  merr pamjen e nje qyteti modern nderkoh Subashi ka shprehur mbeshtetjen e qeverise shqiptare ne financimet per rivitalizimin urban te qytetit te Fierit.