Video/Ministri Beqja inaguron Urgjencen e rikonstruktuar te Spitalit Fier

526

Ka perfunduar Rikonstruksioni i plote i Urgjences se pranimit ne Spitalin Rajonal Fier. Ne perurimin e ketij investimi ne Spitalin Rajonal Fier ka marre pjese edhe ministri i Shendetesise Ilir Beqja.Ky investim kap nje vlere financiare prej afro 10 milion leke re reja dhe do te permirsimoje ndjeshem sherbimin shendetesor per pacientet. Ministri i Shendetesise Ilir Beqja i shoqeruar edhe nga deputetja e PS Fier Antoneta Dhima si dhe Omer Mamo PDIU ka prere shiritin inagurues dhe me pas kane vizituar ambjentet e reja te rikonstruktuara.Ne fjalen e tij Ministri Beqaj ka shprehur vleresime mbi kete investim qe do te permirsoj sherbimin prites te urgjences ne Fier si pjese e programit kombetar te investime te qeverise per Urgjencat