Video/Me ne fund asfaltohet “Dervish Hekali”

721

Pas periudhes disa mujore te zbatimit te punimeve  ka nisur te asfaltohet rruga Dervish Hekali apo rruga nga Qendra tek Shkolla e Muzikes Fier. Neser ky aks rrugor pritet te hapet  dhe te jete i lire per levizjen e automjeteve.Rruga ne fjale eshte nje nyje e rendesishme ne levizjen e automjeteve .Investimi i kesaj rruge shkon ne vleren prej 146 miln leke te reja duke perfshire te gjithe parametrat e rruges me trotuare ndricim e gjelberim si dhe rikonstruksion dhe lyerje fasadash