Video/Mbrostar:”Mos beni pedonale, coni plerat neper male”

568

Banorët e Mbrostarit të Fierit kanë dalë të zhgënjyer nga takimi me prefektin e Fierit Xhevit Bushaj sot lidhur me ndalimin e ndërtimit të fabrikës së plehrave në tokat e tyre.
Prefekti Bushaj i ka përcjellë me urtësi dhe butësi fermerët duke u premtuar se fabrika e riciklimit nuk do të ndërtohet, pasi ai do ta rrëzojë atë vendim në Këshill.
Mirëpo, banorët kanë mbetur dyshues ndaj këtij premtimi dhe i kanë kërkuar prefektit që ta bëjë deklaratën e tij, premtimin e tij, publik në media. Por, Prefekti nuk ka pranuar dhe nuk e ka dhënë premtimin publikisht, duke bërë që banorët nga dyshues të largohen me bindjen se ai i ka mashtruar për t’i vënë në gjumë ndërkohë që fabrika e plehrave do të hedhë shtat afër fshatit të tyre.por i pyetur rreth qendrimit te tij ne nje interviste per mediat prefekti i qarkut Fier Xhevit Bushaj eshte shprehur se eshte terhequr nga ky vendim duke i dhene mundesi bashkise per te rishikuara kete vendim