VIDEO/”Luli i vocerr” i “kohes moderne”

212

Trupi i nje vogelushi gjendej i shtrire kete mbremje ne bulevardin kryesor ne Fier . Merr fryme , eshte i gjalle por askush nuk ndalon hapat te shohe apo kujdeset per jeten e tij kaq te brishte mbi trotuarin e akullt .Dritat e qytetit bien mbi vogelushin e braktisur . Kontrasti i forte i dritave dhe realiteti. Pamje qe  risjellin ne kujtesen e te gjitheve te tashmen dhe te shkuaren…