Video/Kumani tani me vizionin e nje qyteti

704

Ministrja e Zhvillimit Urban ,Eglantina Gjermeni  e shoqeruar nga kreu i Bashkise Roskovec Majlinda Bufi eshte ndalur ne investimin e qeverise Shqiptare ne Rikualifikimin Urban ne njesine administrative Kuman.Projekti ne fjale ka nisur te zbatohet  nje siperfaqe prej 2,2 ha te kesaj njesie me nje vlere financimi prej 30 milion leke te reja . Sipas kreut te Bashkise Roskovec ky investim do ta shendroj Kumanin ne nje pamje te tjetersuar me imazhin e nje qyteti te ri.Projekti parashikon rikonstruksion te rrugeve restaurim dhe lyerje fasadash te pallateve dhe nje shetitore me lulishte dhe mjedise shplodhese. 

Perfituesit e ketij projekti jane banoret e Kumanit te cilet shprehin vleresimet per nje investim i pandodhur ndonjeher me pare teresisht ne sherbim te tyre