Video/Koco Kokedhima nga Fieri, PS nuk merr as 60 deputet

97

Ish deputet i PS Koco Kokedhima ka zhvilluar nje takim me simpatizante te tij ne sallen e teatrit Bylis Fier ku ka prezantuar levizjen e tij “ZGJIDHJE”

Ish deputeti i PS duke analizuar situaten brenda  PS ka thene se rradhet e saj po reduktohen nga viti ne vit pasi qendra ka braktisur bazen . 

“Udhëheqja jonë është arrogante, e mbyt debatin, i kërcënon e shantazhon dhe i pushon nga puna ata socialistë e qytetarë që kanë dhe flasin mendime të tjera nga kryetari. Në këtë rrugë që ecën, PS rrezikon që të prekë, në zgjedhjet e qershorit, pozitën e vet më të keqe historike. Ajo rrezikon të mos arrijë dot e vetme numrin 60 të deputetëve