Video/Jepen 100 leje legalizimi ne njesine Zharrez

286

Rreth 100 banore te fshatit te ri ne njesine administrative ne Zharrez kane marre sot ne dore lejet e legalizimit per shtepite e tyre. Shpwrndarja e lejeve te legalizimit per keta fermere eshte kryer nepermjet nje ceremonie te organizuar nga ALUIZNI Fier si dhe Bashkia Patos ndersa kane marre pjese edhe deputetja e PS te kesaj zone Antoneta Dhima si dhe Prefekti i Qarkut .Kjo eshte shperndarja e dyte e lejeve te legalizimit ne Zharrez ku rreth tre muaj me pare vetw kryeministri Rama shperrndau 500 leje legalizimi. Drejetuesi i Aluiznit Fier Ervin Bushi ne fjalen e tij eshte shprehur se brenda viteve 2014-2016 per njesine administrative Zharrez jane dhene 600 leje legalizimi dhe jane kryer 110o kualifikime ne terren cka do te thote se se shpejti do shperndahen edhe legalizime te tjera per kete zone nderkohe deputetja Dhima eshte shprehur se ky eshte nje premtin i qeverise se majte ndaj votes popullore

https://youtu.be/xECQfmfGJ6Q