VIDEO/Ja trafiku i kesaj mbremje ne FIER

135

Bllokimi i rruges” Dervish Hekali” ne Fier, e cila po merr shtresen e  fundit te asfaltimit dhe sinjalistikes horizontale , ka sjelle edhe nje trafik te rritur ne rruget ne qytet. Ne Shume akse brenda ne qytet kalimi ka qene i pamundur per shkak te fluksit te rritur te automjeteve.
Per te kaluara nga njeri skaj ne tjetrin ne fier duhen 20 min. Keshtu pritet te jene keto dite  vere ne Fier qe pervce fluksit te rritur nga emigrantet por edhe te pushuesve .