Video/Ja c’fare po ndertohet,atje ku  ishte markatua ne Fier

1669

Atje ku ngrihej godina e ish markatos 100 vjecare sot sheshi ka nje pamje tjeter. Dje syri prekte nje objekt te vjeter ndersa sot vendin e tij e ka zene betoni. Sheshi eshte  betonizuar teresisht ndersa sipas projektit per parkun qendror ky  beton quhet lulishte .Me te drejte, shume banore te Fierit prisnin ne vend te betonit, bar dhe lule ndersa duket, qe ky projekt eshte i pakuptimte dhe per me teper ,ka  nje kosto te larte.U shemb nje ndwrtese 10o vjecare qe pervecse  do kompensohet ne vlere monetare per ish pronaret ,u kthye ne  mur dhe shesh me beton