Video/Grevistet e urise Zharrez ,mesazh kryeministrit!

196

Prej 9 ditesh banoret e fshatit Zharrez kane hyre ne nje greve urie.Banoret kane hyre ne greve pasi jane te zhgenjyer nga qeveria dhe grupi nderministror i ngritur per evidentimin dhe demshperblimin e demeve te shkaktuara nga termetet e kompanise se naftes “Bankers ” . Grevistet jane shprehur se nuk jane demshperblyer dhe kerkojne qe kjo gjendje te marre fund perndryshe ata do te vetsakrifikohen ne kete greve urie