Video/Greva e urise ne Zharrez, grevistes ne gjendje te rende

636

Situata vijon e rende ne greven e urise ne zharrez. Nje tjeter grevist ka shfaqur shenja te perkqesimit te shendetit. Luan Jahjaj rreth 40 vjec eshte derguar me urgjence ne spital kete mesdite duke e cuar ne 8 numrin e personave qe kane shafqur shenja te perkeqesimit te shendetit si pasoj e qendrimit per nje kohe te gjate pa marre ushqim.Kjo eshte dita e 7 e greves se urise ne Zharre ku banoret dhe 11 grevistet e urise nuk terhiqen nga vendimi i tyre deri ne plotesimin e kerkeses se ture per te ndalir shpwrthimet nga Bankers dhe demshperblyer per banesat e demtuara