Video/Gjermeni:Lekundjet ne Patos,komision verifikimi

494

Nisur nga situata e krijuar ne keto dite ne fshatrat Marinez , Zharrez, Beline Patos per shkak te lekundjeve te tokes dhe demtimet ne banesat e tyre nuk kane kaluar pa vemendjen dhe shqetesimin e minitres se zhvillimit urban Eglantina Gjermeni. Gjate inspektimeve qe ajo ka zhvilluara ne Patos per investimin e qendres se ketij qyteti banoret e kane pyetur per keto lekundje tw tokes te cilat jane twrmete nga shperthimet e kompanise se naftes. Sipas ministres eshtw ngritur komisioni i eksperteve dhe se shpejti do ketr nje konkluzion