VIDEO/Gjendet thesari i vjedhur nga shqiptaret

716

Tre shqiptarë janë arrestuar dje nga policia italiane në Genova dhe një sasi mallrash të vjedhura, kryesisht sende ari, me vlerë 500 mijë euro, janë sekuestruar.
Tre shqiptarët, 33, 30 dhe 24-vjeç, të tre me qëndrim jo të rregullt në shtetin fqinj, akuzohen për vjedhje. Ndërsa një tjetër shqiptar, 35 vjeç, është nën hetim në gjendje të lirë për posedim të mallrave të vjedhura.
Raportohet se dy vjedhjet e fundit, shqiptarët i kanë bërë natën e Vitit të Ri. Mallrat e vjedhura u gjetën në dy apartamente.